Initially intended to be built in shop-house style, the design for this commercial space was explored further and hence gave birth to a much more hip-looking, contemporary structure. The design feature the use of raw materials like concrete and solid wood with massive glass walls that give the impression on lightness into the 3-storey building. A ramp is present to connect the 2 storeys of retail zone from which views of vertical garden and a reflecting pool below can be enjoyed.    
       
     
1.jpg
       
     
2.jpg
       
     
4.jpg
       
     
3.jpg
       
     
 Initially intended to be built in shop-house style, the design for this commercial space was explored further and hence gave birth to a much more hip-looking, contemporary structure. The design feature the use of raw materials like concrete and solid wood with massive glass walls that give the impression on lightness into the 3-storey building. A ramp is present to connect the 2 storeys of retail zone from which views of vertical garden and a reflecting pool below can be enjoyed.    
       
     

Initially intended to be built in shop-house style, the design for this commercial space was explored further and hence gave birth to a much more hip-looking, contemporary structure. The design feature the use of raw materials like concrete and solid wood with massive glass walls that give the impression on lightness into the 3-storey building. A ramp is present to connect the 2 storeys of retail zone from which views of vertical garden and a reflecting pool below can be enjoyed. 

 

1.jpg
       
     
2.jpg
       
     
4.jpg
       
     
3.jpg