Location: West Jakarta Land size: 2 lots @ 8m x 18m Built area: @250m2
       
     
 Initially intended to be built in shop-house style, the design for this commercial space was explored further and hence gave birth to a much more hip-looking, contemporary structure. The design feature the use of raw materials like concrete and solid wood with massive glass walls that give the impression on lightness into the 3-storey building. A ramp is present to connect the 2 storeys of retail zone from which views of vertical garden and a reflecting pool below can be enjoyed.    
       
     
       
     
 TGL House is located in Central Java and is to be the home of a couple of newly-wed. The design adopted is tropical, using lots of wood texture on its facade while adding details of modern patterned screens on the exterior and divider partitions on the interior.